Selecteer een pagina

Over ons

OVER 3D STEEL-DESIGN

3d Steel-design Teken- & adviesbureau v.o.f. is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specifiek richt op de staalbouw en aanverwante sectoren. Wij (Erik, Fons en Michiel) zijn alle drie reeds lange tijd werkzaam in de staalbouw (resp. 25/25/18jr.) in diverse functies en hebben een grote ervaring opgebouwd in het tekenen van allerlei disciplines binnen de staalbouw-sector, zoals:

Industriële bouw (petrochemisch, mengvoeder en voedingsmiddelen)
Utiliteitsbouw (ziekenhuizen, zwembaden, sporthallen, schouwburgen, kantoren, scholen etc.)
Hallenbouw (van grote distributiecentra tot kleine halletjes)
Stallenbouw (van megastallen tot aardappel-droogloodsen)
Trappen, bordessen en hekwerken in allerlei uitvoeringsvormen
Plaatconstructies en Framebouw

Vanuit ons kantoor te Oirschot verrichten wij onze werkzaamheden met 3 Tekla Structures-licenties (3D-software). Dit geeft ons de mogelijkheid om met meerdere personen tegelijk aan een groot project te werken.

Hiermee verzorgen wij alle benodigde ankerplannen, overzichts-, detail- en werktekeningen, aangevuld met benodigde materiaallijsten en NC-files voor de aansturing van computergestuurde productiemachines.

Tevens verzorgen wij de diverse uitwisselingsformaten van onze modellen zodat naadloos gecommuniceerd kan worden met andere bouwpartners (BIM). Dit kan resulteren in betere informatieoverdracht, tijdwinst en lagere faalkosten.

Mocht u in de toekomst een mooie klus in opdracht hebben, waarvan u het tekenwerk (eventueel inclusief inmeten / engineering / projectbegeleiding) uit wil besteden, dan houden wij ons van harte aanbevolen om hiervoor een vrijblijvende en passende prijsopgave te doen.

Op een prettige samenwerking!

Erik Bressers / Fons Geevers / Michiel van Liere

Logo 3Dsteeldesign

3D Steel-design

Bezoekadres: Moorland 8, 5688 GA, Oirschot
info@3dsteeldesign.nl

Logo-3Dsteeldesign-gray

Bedrijfsinfo

BTW: 854955446B01
KVK: 62783483

Algemene voorwaarden